Personlig trener Magne Lædre
Personlig trening der du er!
   Hjem      Tjenester      Personlig trening over internett
«Den aller største rikdom er god helse.» – Ukjent

 

Personlig trening på nett.


Både for deg som trener på treningssenter og deg som ikke vil trene på treningssenter 
 
Basert på det du ønsker hjelper jeg deg med å sette opp et konkret mål og setter opp et personlig treningsprogram til deg. Uansett om du ønsker et treningsprogram tilpasset treningsstudio, trening ute, eller hjemmetrening. 
 
Du er den viktigste. Basert på opplysningene du oppgir når du bestiller lager jeg et treningsprogram ut fra tiden du har til trening, tilgjengelig utstyr, og eventuelle andre ting som er viktig for deg.
 
Det er ikke nødvendig med dyrt utstyr for å gjennomføre en god trening. Treningsprogrammet ditt tilpasses slik at det kan gjennomføres der du ønsker.

Motivasjonen for å bli mer fysisk aktiv er veldig forskjellig fra person til person, men det er sannsynlig at du passer inn i en av gruppene under:

   -Bedre helse
   -Forebygge livsstilsykdommer
   -Gå ned i vekt
   -Se bedre ut
   -Mer overskudd i hverdagen
   -Mer muskler
   -Bedre kondisjon
   -Bedre prestasjon i idrett

Uansett hvilken gruppe du passer inn i kan et personlig treningsprogram tilpasses DEG og DINE ønsker og behov. Treningsprogrammet tar utgangspunkt i din nåværende treningsstatus og treningserfaring. Om du ikke har vært fysisk aktiv tidligere er det ingen hindring.
 
Basert på dine mål for treningen, hvor ofte du ønsker å trene, og treningsutstyr du har tilgjengelig, setter jeg opp et personlig tilpasset treningsprogram. Du kan velge 4, 8 eller 12 ukers personlig trening på nett.

Pris:

4 ukers personlig trening: kun kr 499. 
8 ukers personlig trening: kun kr 699
12 ukers personlig trening: kun kr 899 
Treningsprogrammet blir sendt deg på e-post i pdf-format og du vil og få tilgang til video av øvelsene dine, samt personlig oppfølging gjennom Exorlive eller Polar Flow. 

Ikke bruk mer tid på å lete etter et treningsprogram på nettet. Bruk heller 5 minutter på å bestille personlig trening på nett. De treningsprogrammene du finner på nettet er ikke tilpasset DEG og DINE behov. De tar ikke hensyn til din treningshistorikk, nåværende form, eller DINE mål. 

Treningsprogrammet du får er unikt og skrevet fra bunnen av ut fra DINE mål og ønsker.

Betingelser: Du må være over 18 år for å bestille et personlig treningsprogram. Du er selv ansvarlig får å nå målet vi blir enige om. Din-personlige-trener.no har ikke noe ansvar for eventuelle skader du pådrar deg under treningen.


Faktura sendes på epost ved levering.