Personlig trener Magne Lædre
Personlig trening der du er!
   Hjem      Tjenester      Personlig treningsprogram
«Husk, igår sa du: I morgen!» – Nike

 
Et personlig treningsprogram

Både for deg som trener på treningssenter og deg som ikke vil trene på treningssenter 

Basert på det du ønsker hjelper jeg deg med å sette opp et konkret mål og setter opp et personlig treningsprogram til deg. Uansett om du ønsker et treningsprogram tilpasset treningsstudio, trening ute, eller hjemmetrening. 
 
Du er den viktigste. Basert på opplysningene du oppgir når du bestiller lager jeg et treningsprogram ut fra tiden du har til trening, tilgjengelig utstyr, og eventuelle andre ting som er viktig for deg.
 
Det er ikke nødvendig med dyrt utstyr for å gjennomføre en god trening. Treningsprogrammet ditt tilpasses slik at det kan gjennomføres der du ønsker.

Motivasjonen for å bli mer fysisk aktiv er veldig forskjellig fra person til person, men det er sannsynlig at du passer inn i en av gruppene under:

   -Bedre helse
   -Forebygge livsstilsykdommer
   -Gå ned i vekt
   -Se bedre ut
   -Mer overskudd i hverdagen
   -Mer muskler
   -Bedre kondisjon
   -Bedre prestasjon i idrett

Uansett hvilken gruppe du passer inn i kan et personlig treningsprogram tilpasses DEG og DINE ønsker og behov. Treningsprogrammet tar utgangspunkt i din nåværende treningsstatus og treningserfaring. Om du ikke har vært fysisk aktiv tidligere er det ingen hindring.
 
Basert på dine mål for treningen, hvor ofte du ønsker å trene, og treningsutstyr du har tilgjengelig, setter jeg opp et personlig tilpasset 12 ukers treningsprogram.

Et 12 ukers treningsprogram koster kun 199 kr. Treningsprogrammet blir sendt deg på e-post i pdf-format. 

Ikke bruk mer tid på å lete etter et treningsprogram på nettet. Bruk heller 5 minutter på å bestille et personlig treningsprogram. De treningsprogrammene du finner på nettet er ikke tilpasset DEG og DINE behov. De tar ikke hensyn til din treningshistorikk, nåværende form, eller DINE mål. 

Treningsprogrammet du får er unikt og skrevet fra bunnen av ut fra DINE mål og ønsker.

Betingelser: Du må være over 18 år for å bestille et personlig treningsprogram. Du er selv ansvarlig får å nå målet vi blir enige om. Din-personlige-trener.no har ikke noe ansvar for eventuelle skader du pådrar deg under treningen. 

 
 
Etter betaling blir du videresendt til et skjema du må fylle ut for å fullføre bestillingen.
 
 
 
Start på nytt i dag og forvent bedre resultater!
 
Magne Lædre
Personlig trener
Crossfit Level 1 Trainer
«Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle som ligger på sofaen!» – Ukjent